(216) 606 42 97

info@deadline.com.tr

Blog

LALAPASA.COM.TR YAYINDA !

Unik teması ve DCMS içerik yönetim sistemiyle hazırlanmış olan www.lalapasa.com.tr yayına alınmıştır. Tamamen .NET ile geliştirilmiş, performans için optimize edilmiş alt yapı kullanılarak yayına alınmıştır.

Amacımız, ana sayfa boyutunu ilgili optimizasyonlarla minimuma indirmek  ve açılış hızını maksimize etmek. Böylelikle arama motorlarından gelmesi muhtemel ziyaretçilerin kaybını en aza indirmek.

Söz konusu yerel siteler olduğunda Google Test My Site ve GTMetrix verileri hız konusunda yanıltıcı olabiliyor. Çünkü sunucuları yurt dışında bulunmakta. Bu araçlara göre Google : 3saniye , GTMetrix 1.6 saniye yüklenme hızı verirken, sunucuları denizlide bulunan WmAraci sayfası 0.64 saniye sonucunu üretmektedir. Hızı girip kendiniz de test edebilirsiniz.. link : http://www.lalapasa.com.tr

EMRE ÖZÇELİKEL

Admin

1985 Istanbul doğumlu, Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgi Teknolojileri bölümü mezunu. Özel sektördeki bordrolu çalışma hayatı 11 ay sürmüş, ardından 2012 yılında kendi şirketini kurma kararı alan Özçelikel, yaptığı veya yönetimini üstlendiği projelerdeki zamanlama kavramına çok önem verdiğinden şirketine "Deadline Bilişim" adını vermiştir. .NET ortamında kurumsal web/masaüstü yazılımları konusunda kendini geliştirmiş ve bu süreçte firmaların iç işlerini kolaylaştırabilmek adına butik çözümler üreten ve faaliyete geçiren biri olmuştur. Geliştirmekte olduğu yazılımlar hala CarrefourSA, ETSTUR, Aksa Doğalgaz, Shaya, IKEA gibi ülke çapına mal olmuş firmalar tarafından, kullanılmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.

Yorum Ekle





© CopyRight 2017 - Deadline Bilişim

Bu site DCMS altyapısıyla hazırlanmıştır.